Néhány évvel ezelőtt kapta meg a fiam az első autóját. Vagyis, nem kapta, pontosabban vette, csak a szülői mintáimat nehéz levetkőzni.

Lényeg a lényeg, hogy nagyon örült az új járműnek: úgy érezte, hogy most már nincs annyira kiszolgáltatva senki másnak, hiszen oda mehet, ahova csak akar, amikor csak akar.

Nagyon jó volt látni az arcán azt a felfokozott boldogságot, amiről valójában mindig is álmodott.

Mindez pedig annak az egyszerű „trükknek” volt köszönhető, hogy szert tett egy saját autóra.

Gondolná-e bárki is, hogy ennyit jelent egy kis szabadság az embernek?

El is határozta, hogy végigcsinál egy rövidebb, horvátországi utat: valamiért már kiskorától kezdve nagyon tetszettek neki a sziklás tengerpartok, és látni akarta az imádnivaló, apró kikötővárosokat is.

Az útra egyébként hónapokig készült, holott csak pár napról volt szó.

Nem is magával az utazással volt a gond, hanem az autóval: 3 héttel az indulás előtt meglehetősen furán kezdett el viselkedni a jármű.

Minél előbb megvizsgáltattuk egy szerelő ismerősünkkel, aki semmilyen nagyobb hibát nem talált az autóban.

Azt tanácsolta, hogy szerezzünk be egy jó minőségű motorolajat, hozzá pedig valamilyen adalékot, és nagy valószínűséggel már nem lesz semmi gond.

Ehhez természetesen az internetet hívtuk segítségül: így találtunk rá az olajwebshop.hu nevezetű oldalra, ahol 10w30 motorolajok után kutattunk.

Ahogy átböngésztük az olajwebshop.hu-n található meglehetősen gazdag és széleskörű kínálatot, a Liqui Moly Molygen New Generation 10w30 motorolaj keltette fel különösen az érdeklődésünket.

Az olajwebshop.hu-n az is fel volt tüntetve, hogy a Liqui Moly családi vállalkozásként indult, a németországi Ulm városában.

A Liqui Moly persze nemcsak motorolajokat gyárt, hanem váltóolajokat, motorolaj-és üzemanyag adalékokat, fékfolyadékokat, és egyéb autóápolási cikkeket is.

Meg is rendeltük ezt a kinézett, Liqui Moly motorolajat, hogy a fiamnak garantáltan zavartalan útja lehessen majd.

A termék megérkezéséig persze, volt még egy kis időnk, szóval alaposabban átbogarásztuk az olajwebshop.hu kínálatát.

Meglepő módon találtunk még ott (a motorolajokon kívül) fékfolyadékokat, kenőzsírokat, fagyálló hűtőfolyadékokat, valamint ipari olajokat is.

Természetesen, nem volt szükségünk azért mindegyik fajta termékre, de azért meglepődtünk, hogy ennyiféle kiegészítőt és adalékot is lehet találni az olajwebshop.hu-n.

Miután végre megérkezett az általunk rendelt olaj, már majdnem teljesen biztosak voltunk afelől, hogy a fiamnak nyugodt, mondhatni olajozott horvátországi útja lesz.

Ez szerencsére, így is lett: a motorral nemhogy nem volt semmi probléma útközben, hanem egyenesen jobb teljesítményt nyújtott, mint új korában.

Mi sem tudtuk, hogy ez miként lehetséges.

Elvégre, mégiscsak egy motorolajról van szó, nem pedig holmi csodaszerről.

Ezek szerint, az olajwebshop.hu tud valamit, amit mi nem: ért a jó minőségű autó-adalékokhoz.

Szóval nagyon örültünk, hogy rátaláltunk az olajwebshop.hu-ra.

Enélkül ugyanis nem engedtem volna el olyan nyugodt szívvel a fiamat a horvátországi utazásra, ami pedig igazán nem lett volna szép tőlem, hiszen épp a szabadság érzésére volt a leginkább szüksége.

Igazából bárkinek ajánlanám az olajwebshop.hu-t, akinek bármiféle, jó minőségű motorolajra van szüksége.

Természetesen annak is, akinek a gyereke felfokozott szabadságvággyal rendelkezik, és egy messzi útra van szüksége épp.