Mostanában gyakran használom én is ezt a kifejezést: squad. Számomra a videójátékokból ismerős, a legtöbb fps lövöldözős játékban squad-módban játszunk a barátaimmal, tehát van egy saját csapatunk. Ez nagyon jó arra, hogy összekovácsoljon minket a barátokkal, és jól tudjunk együttműködni.

De az élet egyéb területein is megtapasztalhattam a minap, mennyire fontos és mindent eldöntő jelentőségű, hogy egy csapat megfelelően összekovácsolódott módon működik-e. Pláne, ha a dolog nem igazán játék, amiről beszélünk, hanem nagyon is fontos, nagy tétje van.

Volt nálunk ugyanis a minap egy komoly csőtörés és segítséget kellett hívni…

A vizgazfutesszerelo24 hu domainen található szolgáltatásegyüttes mindenfélét tartalmaz, amire a nevükből is logikusan következtetne bárki. Nekünk is pk lettek a megoldás. A csapatuk, vagy mondhatnám tehát úgy is: a squadjuk. És milyen jó megoldásnak bizonyultak végül…

Látván a körülményeket, amik ott helyben, még a kiérkezésük előtt fennálltak, nem nagyon hittem benne, hogy itt még aznap minden rendbehozható, de mégis megtörtént! És az az egyedi bennünk, hogy baj esetén tényleg nagyon gyorsan ki tudnak érkezni, ha kell – nem csak a fővárosban, ahonnan én hívtam őket, de még Pest megyében, megyeszerte is. És elképesztő találmány szerintem továbbá, hogy egyetlen egy elérhetőséggel a birtokunkban nem csak vízszerelőt, vagy gázszerelőt hívhatunk tőlük. Hanem ezt a kettőt bármikor, vagy akár küldenek a vizgazfutesszerelo24 hu-tól fűtésszerelőt, duguláselhárítót, csatornatisztító és egyéb szakembert is.

No, de összesítsük akkor, hogy mitől lett ez a szerelőcsoport jobb, mint egy átlagos csapat. Nem untatnék senkit a nálunk végzett munka apró részleteivel, mert tényleg simábban ment minden, mint amilyen regényesnek elképzeltem, hogy majd menni fog, de próbáljuk megérteni, mitől válhattak ők ennyire profivá… És mitől lettek többek, mint egy hétköznapi szerelőgárda: jól használják az internetet, mert elintézték azt, hogy azonnal, egy forrásból hívhassunk bármilyen szerelőt, és tényleg gyorsan tudnak jönni, ami eleve nagy bizalomelnyerést eredményez a felhasználók körében. Úgy értem, a potenciális ügyfeleik körében. Ha van valami nagy krízis a háztartásban, akkor mindenki nyugodt attól általában, hogy valaki azt ígéri: jön és gyorsan megoldja a bajt. Rengeteg nagyon tapasztalt szakembert tartanak a soraik közt, mert mindig figyelnek a szakemberkiválasztásra, valamint nekik cégként is nagy a tapasztalatuk. Nagyon régóta léteznek a piacon. 24 órás ügyfélszolgálatot tartanak fenn, sok területet lefednek a szolgáltatásaikkal, és nem csak magáningatlanokban szereztek szerelési tapasztalatot. Dolgoztak ők építkezéseken, ipari létesítményekben, láttak ők már mindent, megfordultak mindenféle helyzetben, fel vannak minden hiba elhárítására készülve a vizgazfutesszerelo24 csapatánál.

Még tovább menve pedig nagyon jó, hogy ők nem csak javítások esetén hívhatók. Tervezett kivitelezéseket is vállalnak, lehet velük egyeztetni ház- vagy lakásfelújítás ügyében, vagy most épülő ház csövezésénél és ilyesmik…

Mentsétek el legalább a webcímüket szerintem most, azonnal, mert egyszer még lehet, hogy szükségetek lesz rájuk!