kukta

Az egészséges és egyben finom ételek főzése manapság már gyerekjáték. A kukta igénybevételével rövid időn belül készítheti el az ebédet vagy a vacsorát. Különböző méretekben kapható, ami kiváló opció. A kiválasztásánál figyelembe kell venni néhány dolgot.

Minél több tagból áll a család, annál nagyobb űrtartalmú termék lesz az ideális. A hagyományos mellett, az elektromos elven működő változat szintén nagyon népszerű. Az előnyei közé sorolható, hogy főzés közben nem bocsájt ki gőzt, így nem kell folyamatosan figyelni. Az elektromos kukta könnyen beprogramozható, hiszen kijelzővel rendelkezik. Személyre szabottan választhatja ki a kellő programot.

A többfunkciós termékekben nemcsak főzni, hanem sütni és párolni is lehet. Jóval drágább árkategóriába tartoznak, viszont minden pénzt megérnek, hiszen élvezetesebbé teszik a konyhában töltött időt. A legtöbb kukta irányító szelepet tartalmaz, amivel beállíthatja azt, hogy nyomás alatt vagy anélkül történjen meg a főzés. Mielőtt elkezdené alkalmazni, olvassa el alaposan a használati útmutatót!