whisky

Megbízható helyről szeretné beszerezni a kedvenc rövid italát? Kiváló helyen jár, ha a diszkontital.hu webáruházra esik a választása. A minőségi whisky méltó kísérője lehet a legtöbb ünnepi alkalomnak, baráti és családi összejöveteleknek.

A kínálatban szereplő összes fajta prémium, többféle árkategóriában vásárolhatja meg a legkülönfélébb típusokat. Bőven van miből válogatnia, hiszen talán még egy élet is kevés volna az összes típust végigkóstolgatni. Éppen ezért nem árt, ha van némi előzetes irányelve, ami szerint meghozhatja a döntését. A whisky több évszázados, gabonából, élesztőből és vízből készülő párlat, aminek népszerűsége a világ minden pontjára kiterjed. Ami a legnagyobb különbséget jelenti a különböző fajták között, az az érlelés folyamata.

A tölgyfahordó minden esetben elengedhetetlen, viszont a nemesítés időtartama igencsak eltérhet. A minimális érlelési idő 3 év. A webshopban talál temérdek fajta whiskyt. Nem mindenkit foglalkoztat ugyanúgy a származási hely, így azt veszi figyelembe, hogy milyen összetevőkből áll.