ránctalanítás

Ha Margarita Mihail Bulgakov, „A Mester és Margarita” című regényéből elárulná, hogy mi a titka annak a varázslatos fiatalító krémnek, amit Azazelló adott neki, akkor nagy valószínűséggel A-vitamint találnánk az összetevők között. Köztudott, miszerint a ránctalanítás ezeknek a molekuláknak a segítségével a leghatékonyabb. Hiszen melyik másik összetevő lenne képes ennyire mélyen behatolni a bőrbe, lelassítani annak öregedését és normalizálni a faggyútermelést?

Mindez az A-vitamint tartalmazó termékek alkalmazásával lehetséges. A retinol molekula a bőrre felvive kémiai reakciók sorozatán megy keresztül, majd aktív retinsavvá alakul, aminek valóban szemmel látható hatásai vannak. A retinoidok csodákra képesek a ránctalanításban és az öregedő bőr jelei elleni küzdelemben. A bőrgyógyászok évek óta használják a praxisukban. Az elérni kívánt céltól függően, ami lehet bőrfiatalítás, pigmentáció elleni védelem, a faggyútermelés csökkentése, pattanások kezelése vagy ránctalanítás, a retinolt manapság előszeretettel alkalmazzák a kozmetikumokban.

Indítsa a napját arctisztítóval!

Önnek mivel indul a napja? Egyesek talán azt mondják, hogy kávéval, de ha azt szeretné, hogy a bőre sima, tiszta és egészséges legyen, akkor a reggeleket az arctisztító kell indítsa. Több fontos funkciójának köszönhetően, szépíti és finomítja a bőrt, ugyanis eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúlerakódásokat, előkészítve az arcot a későbbi ápolásra, hidratálásra vagy kezelésekre.

A szennyeződések folyamatosan megtelepednek a bőrön. Kozmetikumokkal és faggyúval keverednek, réteget hoznak létre az arcon, zavarják az oxigénellátást, eltömítik a pórusokat és gyulladást váltanak ki. Mivel a faggyú napközben és éjszaka is termelődik, az arctisztító rendszeres használata fontos része a megfelelő ápolásnak. Ez megnyitja a pórusokat, valamint fokozza a krémek és szérumok hatását. Általában mindennapos és kiegészítő típusokra oszthatóak, amelyeket hetente többször kell használni. A mindennapos használatra való MediNatural arctisztítók, a sejtek jobb regenerálódása érdekében, nagymennyiségű növényi kivonatokat tartalmaznak.