flekkensütő

A szabadban jó lenni, jó enni és jó sütni-főzni is. Mindehhez szükség van megfelelő felszerelésre, különben az élmény nem lesz felszabadító. A Benkel flekkensütő segít abban, hogy ne csak az étel legyen kifogástalan, hanem a hangulat is. Kézműves termékeinkkel szembe megyünk a nagyipari gyártmányokkal és olyan részletekre helyezzük a hangsúlyt, amelyek a magyar mentalitást és szokásokat támogatják. Arra is gondoltunk, hogy termékeink praktikusak többféle felhasználásra alkalmasak legyenek és ne feltétlenül foglaljanak több helyet, mint ami jár nekik.

A flekkensütő is rendelkezik praktikus munkafelülettel, használat közben kihúzható, kiüríthető hamufiókkal, mindezt minőségi alapanyagokból. Kerekein pedig bárhová mozdítható, oda megy, ahol a társaság van. Közben persze nemcsak flekkensütő birtokosai lehetünk, mert adaptálhatóak hozzá különböző kiegészítők. Így bográcstartó, grillfedő, tárcsa, sőt, kürtőskalácshoz fa is megtalálható a kínálatban, hogy akár egyetlen eszközzel gasztro-fesztivált rendezhessünk.

Látvány és funkció kéz a kézben a beépíthető vízteres kandallóval

A jelenkor igényei összetettek. Szeretjük a mutatós dolgokat, de azok mellé funkciót is elvárunk. Otthonunkban is így van ez. A kandalló szépnek szép, de ha fűtenie is kell, akkor mindenképpen beépíthető vízteres kandalló javasolt. A mai idők életvitele és gondolkodásmódja elutasítja a használhatóság elé helyezett öncélú dizájnelemeket. Sokkal büszkébbek vagyunk egy olyan darabra, ami szuperül néz ki és még praktikus is.

Természetesen a kandallók legtöbb típusa valódi hőforrás, ám a beépíthető vízteres kandalló az, amelyikkel az egész ház fűtésrendszere és a használati meleg víz is megoldható. Ez a típus annyiban tér el társaitól, hogy a tűzteret csövekkel vették körül. Az ezekben lévő víz veszi fel a kandalló által leadott hőt és a megfelelő kiegészítők segítségével rásegít a meglévő fűtésre, vagy további szabályozók és szelepek használatával a beépíthető vízteres kandalló a kazán szerepét látja el. Mindeközben pedig gyönyörködhetünk a pattogó tűz hangulatos látványában.