Mindig is jobban tudtam teljesíteni akkor, ha valamilyen elméleti, agy-tornásztató feladatban kellett jeleskedni. Ez már az általános iskolában is kiütközött, hiszen nagyjából minden tantárgyban jól tudtam teljesíteni, kivéve az olyanokban, ahol testmozgásra vagy kézügyességre volt szükség.

Mindig cipeltem haza a jobbnál jobb jegyeket, kivéve testnevelésből, rajzól, technikából és énekből. Ezekben egyszerűen sosem tudtam egy kettesnél jobb eredményt elérni, pedig én aztán mindent beleadtam.

Végül is hamar elfogadtam a sorsomat, és megelégedtem az elégséges teljesítményemmel ezekből a tárgyakból. Végül is bőven kárpótoltak ezért a kiváló osztályzatok matematikából, fizikából és főleg kémiából. Az irodalom és a nyelvtan is elég jól ment, bár úgy igazán sosem szerettem ezt a két tárgyat.

Már felnőtt vagyok, de a mai napig igaz rám, hogy a gyakorlati dolgokhoz semmi érzékem.

Mit jelent ez?

Hiába vagyok mérnök, még egy izzót sem tudok rendesen betekerni. Ha bármi elromlik otthon, ahhoz tuti szerelőt kell hívni. Szerencsére a feleségem már elfogadta, hogy ilyen dolgokban nem nagyon számíthat ám.

Hasonló a helyzet, mikor az autóban elromlik valami. Tudok vezetni, de a szereléshez semmi érzékem sincs, sőt azt sem nagyon tudom elmondani, hogy mi lehet a gépkocsi problémája.

De tudjátok mit? Ez az egész nem is számít, mert ismerek egy kiváló autószervizt, akiknek a honlapját is elérhetitek a következő címen: metaautoszerviz.hu.

Ha tesztek egy próbát az oldallal a saját szemetekkel is láthatjátok, micsoda fantasztikus internetes felület ez. Amit a legjobban szeretek benne, hogy tökéletes tájékoztatást nyújt az összes szolgáltatással kapcsolatban. Ez olyan valakinek, aki csak életében talán két alkalommal fogott csavart a kezében, ez sokat számít.

Sok az információ az oldalon, de még sem zavarodhatunk össze, mert annyira átlátható az egész, hogy már az első látogatásunk során tökéletesen feltalálhatjuk magunkat rajta.

Vegyük az én esetemet például: futómű beállítás Budapest témában volt szükségem némi infóra, és miután felléptem a weblapjuk, egy percre rá már a témában olvashattam. Erre mondják, hogy egy weblap működik és ellátja a feladatát.

Na de nem csak a weblapjukról szeretnék beszélni, hiszen egy autószervizről beszélünk, és nem egy weboldalkészítő szolgáltatóról.

Én már voltam náluk egy párszor, és minden alkalomról ugyanazt tudom csak elmondani: tökéletes állapotba kaptam vissza az autómat tőlük, amiért még csak túl sokat sem kellett fizetnem. Amit ott egyszer megjavítottak, az tartósan működik azóta is! Szinte olyan érzése van az embernek, hogy az autója nem is öregszik, ha hozzájuk jár javítani azt!

Nekem most nem rég szükségem volt egy futómű beállításra Budapesten, mert éreztem, hogy valami nem stimmel. Persze akkor még nem egészen voltam benne biztos, hogy a futóművel van a baj, hiszen ahogy említettem, nem vagyok éppen valami jó ezekben a dolgokban.

Na, de a lényeg, hogy a futóművemet gyorsan rendbe tették. Időpontra mentem hozzájuk, hogy a várakozásom minimális legyen.

Teljesen nyugodt voltam, miközben az autónak a javítására várakoztam, hiszen tudtam, hogy megbízhatok bennük.

A végeredmény, ahogy azt pontosan vártam, kifogástalanra sikerült. Nem véletlenül járok én már évek óta hozzájuk!

Szükségetek lenne egy megbízható autószervizre, akik még csak drágán sem dolgoznak? Nos, akkor megtaláltok! Ti is látni fogjátok, hogy ez a Méta utcai szerviz a lehető legjobb választás!

Ja, és még mielőtt elfelejtem: márkafüggetlen szervizről beszélünk, hogy még attól sem kell tartanod, hogy a Te autóddal ne tudnának mit kezdeni.