Ha úgy döntöttél belefogsz a fali burkolatok, csempék cseréjébe, és az idén már szakember nélkül magad helyezed fel az új fali csempéket akkor bizony nem csak az alapanyagokról, hanem a megfelelő szerszámokról is gondoskodnod kell!

A fali csempék tökéletes felrakásához a csempeszintező eszközök elengedhetetlen tartozékok, feltéve, ha tényleg azt szeretnéd, hogy tökéletes tükörsima felület legyen a végeredmény, és nem akarsz magadnak bosszúságot, és sokkal több plusz költséget sem.

 

 

A csempeszintező segít neked megfogni a csempéket, így akadályozva meg a legapróbb elmozdulásokat is. Használatukkal jelentősen fel gyorsíthatod a burkolási munkákat így a lakás felújításnak ezzel a szakaszával sokkal hamarabb is végezhetsz arról nem beszélve, hogy így a szakemberekre fordított költségeket is megspórolhatod.

Használatuk végtelenül egyszerű, és könnyen kialakul a rutin az első néhány darab felhelyezését követően.  A ragasztó fal felületre, valamint a csempe hátoldalára való felvitelét követően tedd fel a csempét a falra igazítsd be a helyére, és szúrd a két csempe lap közé a csempeszintezőt (amit itt is be tudsz szerezni – Otthoni Cuccok webshop) fordítsd el, és tekerd mindaddig amíg stabil nem lesz a felület. Az eltávolítása ugyanilyen egyszerű, ha már ki kell szedni.

Ne aprózd el, ha már be kell szerezned a csempeszintezőket 50 db alatt ne is gondolkodj (a képen egy ilyen 50db-os szettet látsz). Bár vannak kisebb kiszerelések is, de mégiscsak gazdaságosabb 50db vagy 100 db-os szettekben beszerezni azokat.

Otthoni Cuccok webshop – Kreatív, és ötletes megoldások otthonra!