búvárszivattyú szennyvízhez

Ha az otthona nincs csatlakoztatva a központi csatornahálózathoz, akkor biztosan szembesülni fog a pöcegödrökből és lefolyókból eredő folyadék eltávolításának problémájával. Szüksége lehet egy olyan eszközre is, amivel eltávolíthatja a vizet a pincéből, ha azt elönti a talajvíz.

Erre a célra szolgál a búvárszivattyú szennyvízhez tervezett fajtája, ami képes a szennyvíz, a nagy sűrűségű és a szilárd részecskéket tartalmazó folyadékok szivattyúzására. A búvárszivattyú szennyvízhez gyártott modelljei nagyon praktikusak és sokoldalúak. Nehéz lenne felsorolni ennek az elektromos eszköznek az összes előnyét és az alkalmazásának körét, azonban a legfontosabb a szennyezett víz vagy a talajvíz eltávolítása a különböző elárasztott helyekről. Általában minden szivattyú úszóval van felszerelve, ami véd a túlmelegedéstől.

Ha a vízszint elérte az alsó határt, az úszó mechanizmus leenged és lezárja az áramkört. A búvárszivattyú szennyvízhez szolgáló modellje ilyenkor automatikusan, a felhasználó beavatkozása nélkül kikapcsol, ami nagyon praktikus és megbízható.