feszített vászon

Ha szeretnénk elkészíteni álmaink festményét, akkor több dologra is szükségünk lesz. A feszített vászon a bevásárlási lista elején kell szerepeljen, mivel ez adja meg a helyet, ahol végül festeni fogunk. Ma többféle méretű vászon áll a rendelkezésünkre, így szó szerint bármilyen képet elkészíthetünk.

Az apró munkákhoz használhatunk 20×20 méretet, amiből akár sorozat is készülhet. Ha csak egyetlen festményt teszünk a falra, akkor a 20 cm aprónak bizonyul, de egy gondosan elhelyezett sorozat nagyon látványos végeredmény nyújt. Természetesen dönthetünk úgy is, hogy egyetlen, de lényegesen nagyobb festményt készítünk el, ami lehet akár 100×100 cm méretű is. Ez már látványos fali darab lesz és bőven elég egyet elkészíteni.

A feszített vászon rengeteg lehetőséget rejt magában, hogy sikeresen elkészítsük a kedvenc darabjainkat és akár ajándékba is gyárthatjuk. A profik egy szinttel tovább mennek, mivel eladási szándékkal is festhetnek, ez viszont csak gyakorlás kérdése. A legjobb, ha merünk álmodni.